Щодо самовільного захоплення земельної ділянки пл.0.40 га власниками бази відпочинку Захар Беркут

З метою розгляду звернення здійснено виїзд у Волосянківську сільську раду
23.03.2015   Сьогодні, 23 березня, керівник  апарату райдержадміністрації  Іван Ватагович, начальник  відділу Держземагенства у Сколівському районі Василь Урдей  здійснили виїзд у Волосянківську сільську раду, де за участі сільського голови Василя Білинця  та заявників Білинець О.Х. та Білинець Ф.Я.  розглянули звернення, яке надійшло на гарячу лінію «112» щодо самовільного захоплення  земельної ділянки пл.0.40 га власниками бази відпочинку “Захар Беркут”.
За результатами обстеження  встановлено, що дана земельна ділянка вільна від забудови, власницею встановлена частково огорожа з однієї сторони (дерев’яна), на земельній ділянці знаходиться сніг, земляні роботи не проводяться.
Також  стало відомо про те, що спірне питання, щодо права використання земельної ділянки на умовах сервітуту під гірськолижні траси в зимовий період розглядався Сколівським районним судом.    Громадянкою заявницею була подана скарга на рішення Сколівського районного суду  до апеляційного суду Львівської області. Ухвалою апеляційного суду від 23 червня 2014 року апеляційну скаргу відхилено.  Станом на 23.03.2015 року згідно інформації наданої заявницею,  подана апеляційна скарга до вищої судової інстанції.

Щодо самовільного захоплення земельної ділянки пл.0.40 га власниками бази відпочинку Захар Беркут: 1 комментарий

Обсуждение закрыто.